БСП-София се противопостави на нови избори на ръководства

0
Столичната организация счита за нелегитимно решението, с което са насрочени
Столичната организация счита за нелегитимно решението, с което са насрочени Снимка: БГНЕС

Столичната организация счита за нелегитимно решението, с което са насрочени

Политически трус в БСП. Столичната организация отказа да се подчини на нареждането за нови избори на ръководства в София.

БСП-София счита за нелегитимно решението с което са насрочени, защото е взето без кворум. Затова ще сезират контролната комисия, която трябва да се произнесе в едномесечен срок.

БСП-София отхвърли обвиненията в колаборация с ГЕРБ, защото реално ги били отстранили от властта в София. От организацията си обясниха поведението на ръководството така:

Аз ще бъда много изненадан, ако председателят на партията поиска трети противоуставен мандат, надявам се случващото се да не е свързано с това“, каза председателят на БСП-София Иван Таков, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

От „Позитано“ 20 до момента нямат коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари