БСП предлага същите министри в новия кабинет

2
Това са самата Корнелия Нинова, Георги Гьоков, Иван Иванов и Христо Проданов.
Това са самата Корнелия Нинова, Георги Гьоков, Иван Иванов и Христо Проданов. Снимка: БНТ

Коалиционният партньор БСП одобри управленската програма на ПП 

БСП окончателно одобрява управленската програма на ПП и се надява партията да събере подкрепата на 121 депутати, за да върне изпълнен мандат.

Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова след заседание на Националния съвет на партията, предаде БНТ

"Очакваме ПП да проведе до края разговорите за подкрепа на правителство и да гарантира 121 депутати. Ако те не осигурят тази подкрепа, утре няма да бъде внесен кабинет. Ако такава бъде осигурена, БСП одобрява програмата за правителство. Удовлетворени сме от нея заради силния социално-икономически пакет. Имаме предвид - безплатните учебници и лекарства за деца, увеличаване на вдовишката добавка за пенсионерите, целият пакет подкрепа за младите хора и семействата", уточни Нинова.

Ако кабинет бъде съставен, БСП ще предложат същите четирима министри, които са и в сегашното правителство. Това са самата Корнелия Нинова, Георги Гьоков, Иван Иванов и Христо Проданов.

В управленската програма също така е включено искането на БСП за опит за възобновяване на дипломатическия диалог между България и Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    kji
    Крайно дясна партия - американска и шпионска като на про100$$ к!р0 и на @сен се коалира с уж някаква лява партия и всички министри да се запазят! Как е възможно крайно дясна, антибългарска, анти руска партия на скандалните про100$$ к!р0 и на @сен да са в съюз с уж лява партия, която явно е и антибългарска вече - на Корнелия, която често се среща с американските посланици, явно и те са агенти на сащ!
  • 1
    1
    русенец
    Това как да го разбираме? Че БСП са изключително доволни от работата и на министрите си и на правителството или, че на КУРнелия и е през минджата за всичко, интересува я единствено властта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари