БСП плаче за шамари. Борисов готов да им ги набие

0
Бате Бойко вече изяде шамар. Ред е на Нинова
Бате Бойко вече изяде шамар. Ред е на Нинова Снимка: Булфото

Дебатите между ГЕРБ и ухажорите му – Реформаторски блок и Патриотичен фронт са вървели добре. Но бат Бойко дал инструкции на финансовия министър Горанов за проваляне на преговорите. Това заяви в „Лице в лице“ при Цветанка Ризова Валери Сименов. Кака таман да се ожени и бат Бойко оттеглил благословията си. Според Валери Симеонов веднага след президентските избори Борисов е искал избори. По-късно в Брюксел му издърпали ушаците и дава съгласието си за преговори за нов кабинет. И понеже путриотите искали увеличение на минималната пенсия на 200 лв, Бойко използвал това, за да ги прекрати. Не бил съгласен с увеличението. Но увеличението на пенсиите е само формалният повод, уточни Симеонов. Бойко просто иска да бие шамари. А така като гледам, има и на кого. Но дали той или народът ще ги раздава?!

БСП са убедени, че успехът на генерал Радев на президентските избори е техен личен успех. И че ще направят подобен резултат и на парламентарните. Жалките им водачи не са вдянали, че народът не гласува за БСП. Не гласува и за Румен Радев. Народът гласува срещу ГЕРБ и лидерът им Бойко Борисов. Думите „който и да сложа/посоча за кандидат за президент, все ще спечели“ не се харесаха на българския народ. Цитирах по памет думите и моля да бъда извинен за неточността, ако има такава. Борисов си беше повярвал и имаше нужда от звучен шамар. И го получи. Кандидатът му загуби с повече от 20 % разлика.

Сега БСП се взеха насериозно. И също плачат за шамар. След като ГЕРБ се оттеглиха от преговорите с реаниматорите и путриотите, страната отива към избори. И някои ще плачат. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари