БСП откри предизборната си кампания на Бузлуджа

1
Традиционен събор по случай 131 години от началото на социалистическото движение в България
Традиционен събор по случай 131 години от началото на социалистическото движение в България

БСП откри предизборната си кампания на Бузлуджа сред близо 20 хил. симпатизанти, с послания за грижа за хората и за по-социална държава.

На историческата поляна под върха се провежда традиционният събор на левицата по случай 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България. 

"За 6 месеца управление с дясна партия, доказахме, че социалната държава не е фикция, а реалност. БСП е държавно отговорна, фактор за стабилност в България и социален стълб в политиката", каза председателят на БСП Корнелия Нинова на традиционния митинг под Бузлуджа, предава БНР.

"И знам, че тези млади хора ще ни подкрепят, защото ако БСП продължи ще имат безплатни лекарства за децата си и безплатни учебници до 12 клас. Да преизчислим всички пенсии и да увеличим вдовишката добавка, така както бяхме планирали да стане от 1опкомври. Тръгваме на тези избори с доказателства. Доказателства от тези последни 7 месеца. БСП за България държавно отговорна, фактор на стабилност и социален стълб в политиката".

Корнелия Нинова още веднъж заяви, че президентът Румен Радев не е бил прав, когато е заявил, че правителството оставя хаос след себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари