БСП: От 40 години не сме видели лошо от „Газпром“

1
"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор
"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор

"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор

"Нашата позиция на БСП е била винаги пределно ясна - да се водят разговори с всички възможни доставчици на газ, включително и "Газпром", защото 40 години ние взимаме газ от „Газпром“, ние не сме видели нищо лошо от тях", коментира в отговор на въпрос за осигуряването на енергийната сигурност на страната от служебното правителство Борислав Гуцанов, организационен секретар и член на Изпълнителното бюро на БСП, предаде БТА

„Този, който ни предложи газ на най-добра цена и с най-сигурни, дългосрочни договори, той трябва да бъде доставчикът за страната ни. Нашата позиция е ясна и ще бъде защитена и в предизборната кампания“, заяви той.  

"Газпром" на този етап изглежда незаобиколим фактор", коментира организационният секретар на левицата. Според него без "Газпром" трудно може да бъде осигурена сигурност на доставките за България.

"Ние сме отворили така цялото ветрило, така че да бъдат възможни всички доставчици и да бъде избран този, който даде най-изгодната цена и най-добри дългосрочни договори", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    18
    К'во да сте видели лошо бе, комундели сплескани, нали сте техни жалки протежета на местно ниво и самоотвержени дупедавци, национални предатели и саботьори на евро-атлантическата ориентация на страната!
  • 9
    3
    русенец
    Става въпрос за Гергана Алексова. Пак се повтаря и на нощните новини. Ей, българино, прави си сметка за кого гласуваш
  • 8
    2
    русенец
    Но ние сме видели много лошо от БСП. А тази вечер Симов беше невероятен, как може служебното правителство да уволни една заместник директорка, която е много компетентна - носила е плакати на Радев/Йотова и е раздавала техни рекламни брошури. Ами то и аз съм готов да нося плаката и да раздавам брошури и после да ме правят заместник директор на НКПЖИ. Срам и позор. Къде е полицията, прокуратурата, КОНПИ. Така ли стават назначенията?? Ама какво се чудим, Курнела успя много злини да направи, но мандалото падна. Край
  • 11
    1
    русенец
    Другари, след като не сте видели нищо лошо от "Газпром" , защо ВИЕ прекратихте взаимоотношенията с тях? Едва ли се сещате, ама бяхте в правителството и то не къде да е, ами ръководехте икономиката. Прочие, точно вашата фюрерка продаваше на Украйна оръжия и боеприпаси. То комунягите по принцип сте гьонсурати, ама давайте я малко по-кротко.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари