Брус Уилис се оттегля от актьорството след тежка диагноза

1
Холивудската звезда е диагностициран с афазия
Холивудската звезда е диагностициран с афазия Снимка: БГНЕС

Холивудската звезда е диагностициран с афазия

След като беше диагностициран с афазия - мозъчно разстройство, което засяга способността за говорене и други когнитивни способности - Брус Уилис разкри, че се оттегля от актьорството, предаде NOVA.

Но се появиха нови снимки, показващи холивудската звезда в добро настроение, което е добра новина за всички негови приятели и фенове.

Неговото принудително ранно пенсиониране беше огромен шок за феновете му, както и за многото му приятели в Холивуд.

През март семейството на Уилис обяви, че той ще се „оттегли“, докато се научи да живее с диагнозата си и въздействието, което ще има върху способността му да прави това, което обича: да бъде актьор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари