Брониран "звяр" за всеки ден

0
От екстрите интерес представляват нова система за отопление и охлаждане на салона, минибар, сейф, система за нощно виждане и такава за кръгов обзор
От екстрите интерес представляват нова система за отопление и охлаждане на салона, минибар, сейф, система за нощно виждане и такава за кръгов обзор Видео: Inkas Armored

Канадската компания Inkas обнови гражданската версия на супер всъдехода Sentry, който е предназначен основно за охранителна дейност.

Автомобилът е построен на базата на тежък пикап, а в качеството на опция се предлага бронирана каросерия, информира Факти.бг.

Бронировката е на ниво балистична защита BR6 и в този случай всъдеходът е защитен от обстрел от автоматично оръжие с калибър 7.62, както и от гранати от типа DM51. Inkas Sentry Civilian е базиран на платформа от Ford F-550 и е с усилено окачване.

За задвижването отговаря 6.7-литров дизелов мотор V8, разполагащ с мощност 330 конски сили.

Скоростната кутия е деветстепенна автоматична, и предава въртящия момент и на четирите колела. От екстрите интерес представляват нова система за отопление и охлаждане на салона, минибар, сейф, система за нощно виждане и такава за кръгов обзор.

Специалната версия Inkas Sentry MPV се отличава малко от цивилната. Тя разполага с по-мощен двигател (367 коня), с шестстепенен автомат и с лебедка. Максималната и скорост е 140 км/ч. Според създателите, обновения вариант може да се използва ежедневно -управлява се лесно и в същото време предлага уникална защита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари