Броени часове до бенефиса на "Златните момичета"

0
Националният ансамбъл по художествена гимнастика днес ще излезе за последната си среща с публиката
Националният ансамбъл по художествена гимнастика днес ще излезе за последната си среща с публиката Видео: Нова Телевизия

Броени часове ни делят от бенефиса на златните момичета.

След 7 години заедно и 81 спечелени медала, националният ансамбъл по художествена гимнастика днес ще излезе за последната си среща с публиката.

Над 12 000 зрители в зала „Арена Армеец” ще присъстват на изключителния спектакъл. Той ще разказва за пътя, който състезателките са извървели - от първото влизане в залата до бронзовите олимпийски медали в Рио това лято.

В залата ще присъства и Цвети Стоянова, която все още се възстановява от тежкия инцидент, който претърпя едва преди няколко месеца.

"Трябва да очаквате едно много красиво шоу, много цветно и пъстро, ще видите момичетата в една друга светлина. Всяка ще изпълни по един танц отделно и ще бъде представена поотделно", разкри треньорът на ансамбъла.

"Като видяхме сега колко много хора идват заради нас, наистина се вълнуваме. Ще бъде нещо много различно, невиждано досега. Ще представим своя път от началото до края, по някакъв различен начин и се надяваме, че ще бъдат доволни хората, защото ние се готвихме доста време. Не очаквахме да се продадат всички билети, много сме щастливи, че залата ще се напълни. От тук всяка поема по собствения си път и се надяваме на един хубав и щастлив живот", сподели капитанката на ансамбъла Михаела Маевска.

Бенефисът ще започне в 19:30 ч. в столичната зала "Арена Армеец".

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари