Броенето в София приключи

2
Процесът по предаване на изборните книжа беше много по-бърз и по-улеснен
Процесът по предаване на изборните книжа беше много по-бърз и по-улеснен Видео: NOVA

Процесът по предаване на изборните книжа беше много по-бърз и по-улеснен

На втория тур - значително по-бърза работа в предаването на протоколи и броенето на бюлетини в София. Всички секционни избирателни комисии предадоха успешно своите изборни книжа в "Арена София" още към 03:30 часа през нощта, предава NOVA. Към 7:00 часа са останали само членовете на Общинската избирателна комисия, които продължават обработването на данните.

Процесът по предаване на протоколите беше много по-бърз и по-улеснен, тъй като кандидатите бяха по-малко и нямаше преференции, което пък сведе до минимум възможността да се допускат грешки при предаването на изборните книжа.

Все пак обаче се породи напрежение по две основни линии. Едната беше свързана с транспорта, тъй като някои от членовете на СИК-овете се оплакаха от организацията в това отношение. Другата линия, по която се породи напрежение, беше появата на кандидати за районни кметове от "Продължаваме промяната" и "Спаси и София". Те пристигнаха в "Арена София" около 22:00 часа, останаха около 2 часа, след което си тръгнаха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари