Бременна в осмия месец - с плочки на корема

0

Повечето жени приемат бременността като време, през което да се отърсят от стреса и натовареното ежедневие, да се отдадат на релакс и да се подготвят за появата на новия член на семейството.

Повечето жени, но не и главната героиня в днешния ни материал – 26-годишната Сиа Копър, която няма никакво намерение да си почива през месеците на бременността. Затова и въпреки че е в осмия месец, тя продължава упорито да тренира и резултатът е видим – стегнато и тонизирано тяло с ясно изразени плочки по коремчето, пише Woman.bg

Повечето жени приемат бременността като време, през което да се отърсят от стреса и натовареното ежедневие, да се отдадат на релакс и да се подготвят за появата на новия член на семейството.

Повечето жени, но не и главната героиня в днешния ни материал – 26-годишната Сиа Копър, която няма никакво намерение да си почива през месеците на бременността. Затова и въпреки че е в осмия месец, тя продължава упорито да тренира и резултатът е видим – стегнато и тонизирано тяло с ясно изразени плочки по коремчето. Дамата, която преди е работила като медицинска сестра, а сега е горда майка на 2-годишно момченце и успешна блогърка с доста печеливш сайт - Diary of a Fit Mommy , очаква появата на дъщеря си и с усмивка споделя, че бременността не е причина човек да е немарлив към външния си вид и здравето си. Затова и към днешна дата тя продължава да тренира пет дни в седмицата по един час, докато синът ѝ Грейсън спи, като тренировките ѝ включват клекове с подскоци, напади с ритник и упражнения с тежести.

"Искам да покажа на всички майки там навън, че просто трябва да са малко по-изобретателни и лесно ще намерят начин да се поддържат във форма. Едно от най-честите оправдания, които чувам, е нямам време. Истината е, че винаги има време, просто трябва да искаш да го направиш и да не се чувстваш виновна, затова, че правиш нещо за себе си.

Много често ме питат как може да съм бременна в осмия месец и да намирам сили да тренирам всеки ден, истината е, че наистина всеки ден се боря със себе си, за да се случва това. Ако трябва да съм искрена, сутрин кръстът ме боли, понякога трудно намирам енергия да тренирам, а да стоя настрана от сладоледа ми коства наистина много. Но всеки ден, още от ставането сутрин, си казвам, че трябва да го направя за здравето на нероденото ми дете, за да дам пример на растящото си момченце, за да изглеждам добре за съпруга си и за да съм горда със себе си. За да е здраво и щастливо семейството, трябва да е здрава и щастлива майката, това е истината, осмисляща всичко, което правя."

Въпреки че Сиа се радва на голям интерес в интернет пространството, има хиляди последователи в Instagram и не по-малко посетители в сайта си, които следят нейните съвети за здравословен начин на живот, не са малко и хората, които открито я критикуват, че с тренировките си вреди на бебето си.

Тя обаче е категорична, че в думите им няма и капка истина, допълвайки, че начинът ѝ на живот е абсолютно безопасен и дори полезен за нероденото ѝ бебче. Дамата също така подчертава, че противно на мнението на някои хора тя не гладува, просто се храни с полезни и необходими на организма ѝ храни, а не с боклуци, и доказателството за това е фактът, че по време на сегашната си бременност е качила 13 килограма, които са напълно достатъчни за нормалното развитие на плода според лекарите.

"Не броя калории. Смятам, че ако се вслушаш в тялото си, то само ще ти каже от какво се нуждае. За себе си знам, че ми е нужно да се храня здравословно и да тренирам често."

За да не е голословна и за да докаже, че наистина не се лишава, а просто се храни правилно, Сиа разкрива дневното си меню. За закуска тя яде овесена каша с ядки и банан или яйца, бекон и препечен хляб, обядът ѝ включва пилешко и сьомга филе, а любимата ѝ вечеря е мексиканското ястие чипотле, което се откроява с пилешко месо със сушени и пушени люти чушки и гуакамоле.

Дневното меню на Сиа

Дневното меню на Сиа

Сиа също така признава, че не винаги е водила толкова здравословен живот и в продължение на години се е борила с булимията, но за щастие вече е преодоляла този етап от живота си.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари