Брад Пит срещнал новата си изгора в ресторанта на съпруга ѝ

0
Брад и Никол се запознали в скъпарския ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин, през август 2019 г.
Брад и Никол се запознали в скъпарския ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин, през август 2019 г.

Секссимволът на Холивуд – Брад Пит, призна, че е срещнал новата си изгора – 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на собствения ѝ съпруг.

Брад и Никол се запознали в скъпарския ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин, през август 2019 г. Пит се запознал с приятеля си Роланд Мери, който е и собственик на пищния ресторант Борхард, през 2009 г., когато снима в Германия за филма на Куентин Тарантино “Гадни копилета”. Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му съпруга Никол и според близки на актьора той мигновено бил запленен от красотата й. В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 57 милиона паунда, разположен в южната част на Франция, сподели БГНЕС.

За първи път двойката е снимана заедно на концерта на Кание Уест през ноември миналата година.

Потуралски не е подавала документи за развод, все още е омъжена и има 7-годишен син Емил Роланд. Момчето наскоро започна училище в Берлин, но му се наложи да се премести с известната си майка в Бевърли Хилс.

68-годишният Роланд Мери отказа да коментира любовната връзка на съпругата си с Брад Пит. Въпреки това приближени до собственика на ресторанта смятат, че той е “философски” настроен относно “близкото приятелство” на жена си с холивудския секссимвол Пит.

Самият Роланд е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, гледа положително на живота, не ревнува и не се влияе от негативни коментари.

Самият Брад Пит избра да отпразнува премиерата на най-новия си филм “Имало едно време в Холивуд” именно в ресторанта Roland’s Borchardt в Берлин – емблематичното заведение за хранене се е превърнало в забележителност в шоубизнеса на града.

Кафето и ресторантът, който датира от 1853 г., е популярен сред държавници и известни личности, които посещават германската столица. Американският президент Барак Обама и германският лидер Ангела Меркел са вечеряли там, както и Джордж Клуни, Мадона, Натали Портман и Харви Уайнстийн. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари