Божидар Чеков: Европейските медии тръбят за нациския поздрав на Джамбазки, в България се мълчи

0
Толкова ли е трудно за българското общество, да се изправи някой и да каже поне, че тази изява е СРАМНА? Как е възможно подобна личност да представлява днес страната спасила евреите си по времето на Хитлеризма?
Толкова ли е трудно за българското общество, да се изправи някой и да каже поне, че тази изява е СРАМНА? Как е възможно подобна личност да представлява днес страната спасила евреите си по времето на Хитлеризма? Снимка: Фейсбук

Депутатът Ангел Джамбазки посред европейския парламент се изяви като нацист с поздрава на хитлеристите и неговата изява залива медиите на континента. В България нищо никой не споменава

 Нито по телевизията, нито вестниците, радиото, даже и сайтовете - пълно мълчание. Правителство, парламент, президент - оглушахте ли бе?

Толкова ли е трудно за българското общество, да се изправи някой и да каже поне, че тази изява е СРАМНА? Как е възможно подобна личност да представлява днес страната спасила евреите си по времето на Хитлеризма?

Оставете бюджета, сметачните машини, списъците с компромати поне за миг и се замислете! Милиардите за възстановяване, които България се надява да получи, от къде ще бъдат взети? От джоба на европейските данъкоплатци. Същите тези хора с право ще се запитат - страната на Джамбазки ли да подпомагаме за възстановяване и на какво? За възстановяване на Нацизма може би?!

Европарламентът е най-голямата европейска трибуна. Ехото от изказванията на депутатите се разпространява на десетки езици. Видеото от изявата на българският депутат се върти по информационните канали в Европа. Мълчанието или самоцензурата на средствата за масова информация практикувана в България относно случая "Джамбазки", няма да изтрият петното което "нашият" представител лепна върху лицето на страната ни.

Същият въпрос засяга преговарящите с Македония историци уж патриотично настроени. Не си ли дават сметка те, че като мълчат относно безразсъдността на Джамбазки, те го оставят да налива вода в мелницата на македонистите и българомразците от Скопие, които настояват България да бъде съдена за изтребването на техните евреи?!

Божидар Чеков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари