Боян Граховски: Галя категорично не е луда

3
44-годишният Боян Граховски (вляво) дойде на импровизирания протест в защита на Галя пред Психодиспансера в Пловдив
44-годишният Боян Граховски (вляво) дойде на импровизирания протест в защита на Галя пред Психодиспансера в Пловдив Снимка: 24 часа / Радко Паунов

44-годишният Боян Граховски (вляво) дойде на импровизирания протест в защита на Галя пред Психодиспансера в Пловдив

"Много ме боли за Галя. Живял съм с нея 2 години, имали сме физическа, емоционална и духовна връзка. Зная какви качества има и абсолютно несправедливо е заклеймена. Това каза Боян Граховски, предишен приятел на Галя Танева, която роди вкъщи в село Иван Вазово, а преди дни социалните ѝ отнеха детето, самата тя е настанена в Психодиспансера в Пловдив, информира 24 ЧАСА.

44-годишният Граховски дойде на импровизирания протест в защита на Галя пред лечебното заведение. Хората, който я подкрепят, нараснаха до 8 души.

"Истината е, че Галя е много интелигентна, но като види нещо, не може да си затвори очите и не приспива морала си", каза бившият ѝ приятел, от когото през 2016 година беше бременна, но пак заради раждане вкъщи, плодът се задуши.

"Тя може да влиза в конфликтни ситуации. Прагът ѝ на търпимост е много нисък. Ранима е. Изпада в състояния, за които лесно могат да кажат, че е агресивна и неразумна, а тя не е такава. Категорично не е луда", допълни Граховски. Допълва обаче, че проявявала истерични състояния.

Твърди, че прекъснал връзката с нея след злополучното раждане през 2016 година. "Спрях да общувам с Галя, трудно ми се получаваше. Но дойдох сега да я защитя. Детето, което ѝ отнеха, не е от мен. Доколкото зная е от някакъв Стоян", допълни Граховски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Анонимен
    Интересно какво образование има тази жена. Работили някъде и с какви средства се издържа?Кой и плаща сметките?За съжаление човек не си избира родителите и това дете цял живот ще страда ако го върнат на тази откачалка.
  • -2
    2
    Габи
    Тия шестима сигорно са избягали от психодинспасера. На тая жена трябва да и бъдат превахнати всички детеродни органи. А мъжете от които е раждала трябва да са по-луди от нея. Любопитно е тя самата дали има ЕГН.
  • 1
    1
    русенец
    Бах мааму колко болен народ има в Булгаристан! Бах мааму, колко е оскотял народът булгаристански. Бах мааму, тотално сме се дебилизирали. Бах мааму, каква тотална абдикация на психиатричната помощ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари