Борисов зове Денков и зърнопроизводителите да спрат със заканите

0
Лидерът на ГЕРБ коментира изказването на премиера, че зърнопроизводителите са терористи
Лидерът на ГЕРБ коментира изказването на премиера, че зърнопроизводителите са терористи

Лидерът на ГЕРБ коментира изказването на премиера, че зърнопроизводителите са терористи

Премиерът и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации и закани, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в курорта Албена.

Той каза още, че проблемите се решават на масата на преговорите и че грешката на премиера Николай Денков е в квалификациите, които е използвал.

Според Борисов държавата трябва да помогне на сектора с нови пазари, на които да бъде изнесено жито, царевица и слънчоглед. Той обаче припомни на недоволните зърнопроизводители, че от времето, когато той е бил начело на страната, този бранш е получил над 30 млрд. лева и не може да си позволяват да говорят, че ще съборят държавата.

Бойко Борисов благодари на Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Асен Василев и Делян Пеевски за това, че "с цялото законодателство, което подготвяме, приемаме, приехме, вчера Европейската комисия свали мониторинга за корупция за България и Румъния".

Това отекна много добре в света, това е много добре за България, това е много добре за всички нас“, каза още Борисов, цитиран от БТА.

Според него влизането ни в Шенген може да стане само с нулева толерантност по отношение на нелегалната миграция и призова министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да съсредоточи цялото си внимание по границите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 4
    Абе, що трябва да чакате края на войната, ами не ги арестувате тези още сега и ги осъдите?!? Или си викате, я да видим какво ще стане, че да не направим грешка?!? Ама колко сте ми ясни - и с комунистите бяхте, сетне с демократите, сега с евроатлантиците, а пък утре може и с Путин! Нещастници!
  • 2
    5
    до 4
    Аз не знам какви гласове ти говорят и какво общо има Карбовски с това?!? Според материалите по нашумялото в Полша разследване “Зърнено дело”, поляците са изяли във вид на хляб 100 тона от т.нар. “техническа пшеница” от Украйна. Районната прокуратура в град Жешув, която ръководи досъдебното производство по случая е повдигнала обвинения на трима души, информираха полски медии. Източникът е agri.bg, а Гласове го препечатват?!? Сигурно и поляците и агри.бг са руски агенти?!?
  • 1
    4
    до 3 гласът в празната ти...
    С тия откровенни лъжи и руска пропаганда, Карбовски усилено се е запътил към пандиза. Вероятно като се види края на войната, Карбовски, Волгин и останалите руски медийни подлоги водещи лица на руската пропаганда у нас, набързо ще се изнесат от България поради неизбежната опасност от наказателна отговорност.
  • -1
    3
    ето какво
    са намерили поляците https://glasove.com/novini/razsledvane-v-polsha-yadem-hlyab-ot-nad-100-tona-ukrainska-pshenitsa-prednaznachena-za-proizvodstvo-na-lepila-i-shperplat
  • 0
    2
    Пълно малоумие
    Ще даваме пазар на украинското жито с неясен състав, а ще търсим пазар на българското жито, което е в пъти по чисто е кой е "терорист" В Бг да издевателства над собствените си производители и потребители, за да угоди на другиго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари