Борисов: Защо не доведохте тук един кон и аз да обяздя?

0
Главоломно смениха всичко, а уважаемата ездачка казва, че не знае нищо за това
Главоломно смениха всичко, а уважаемата ездачка казва, че не знае нищо за това

"Главоломно смениха всичко, а уважаемата ездачка казва, че не знае нищо за това. Действат безпардонно, такава реклама не са правени на което и да е било редовно правителство. То не изкараха царски влакове... Едни избори имат да направят - и тях не успяха да ги направят."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод председателя на БСП Корнелия Нинова, която днес яхна кон в софийското село Мрамор. И призова: "Дайте да видя вашите министри, пък после ще си говориме двамата колкото искаш. Кадрите са им или провалени, или такива, които ще възбудят веднага обществото. Те са се родили вчера, те са се променили. Те се променят, а ние сме статуквото или старото, а сме на 7 години."

Борисов открои, че е идентифицирал неща, които са подразнили хората - призова и симпатизантите си да мислят къде е сгрешила партията. Лидерът на ГЕРБ открои като такава администрацията, която карала един и същи човек да обикаля в едно учреждение за по 5-6 разрешителни - като "уморен кон, понеже днес е ден на конете, на ездачите и на ездачките", каза Борисов в залата на хасковския театър. И се пошегува: "Защо не доведохте тук един кон и аз да обяздя?"

"Един глас няма да си докарам допълнително с фалшиво обещание. Нещо чухте ли да ви обещая, различно от това, което сме преценили, че може да направим по нашите сили. Единственото, което обещавам, е за заплатите на учителите", заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари