Борисов вече няма полезен ход!

2
Всички действия приличат на паника! Ако наглостта на мафията продължи, дори най-разединените българи ще се обединят срещу общото зло
Всички действия приличат на паника! Ако наглостта на мафията продължи, дори най-разединените българи ще се обединят срещу общото зло Снимка: БГНЕС

Разочарована съм от ПР-ите на Боку-Слънцето. Без да съм запозната кои точно са те, без съмнение или лежат на стари лаври, или са загубили професионалният си инстинкт.

В ПР не важи правилото – старо, но златно. Не може с един и същи номер и фокуси да се опитваш да впечатляваш публиката. На третия път хората започват да се усещат, че това е номер и какво се прави на сцената.

Сега отново – Боку и управлението са в криза. Първо – изпуснаха момента, защото решиха, че протестите ще бъдат един-два дни. Второ – разчитаха на синоптиците, че времето рязко се ще влоши. Лоша преценка!

И извадиха от чувала старите номера – протестите са платени, организирани са от БСП, организирани са от Радев, съответно от Путин, нездравите световни сили и световната конспирация срещу успехите на ГЕРБ.

Само че пропуснаха едно – ВСИЧКИ са засегнати от високите цени на горивата, всички са засегнати от високата ГО, както и от намаляването на жизнения стандарт. И когато обвиниш хората, излезли бесни, че са им малки доходите, че вземат пари да протестират, единственото, което предизвикваш, е бяс!

А днешното интервю на Боку-Слънцето отврати дори тези, които не са на протестите. то бива, бива, публично медийно фелацио, ама Хекимян подмина границата дори на неприличното.

Всички действия приличат на паника. Колко по-лесно беше просто да им подхвърли главата на Валерко, да се скара публично на Лукойл с уговорка да намалят цените, а той да се отблагодари подобаващо с някоя поръчка или имот и нещата щяха да поутихнат. А Боку да излезе почти герой.

Има два варианта – или всички те са загубили всякаква връзка с реалността или много по-лошият – положението в държавата е такова, че не могат да си позволят да не вдигат данъци и цени, което вещае много тежка криза за българите.

Единственото спасение на Боку в момента може да бъде разединението и липсата на обща идея сред народа. Защото по традиция всеки е най-умен, най-можеш и най-знаещ и мрази друг да му дава акъл. Затова и единните действия почти са изключени.

Но ако наглостта на мафията продължи, дори най-разединените българи ще се обединят срещу общото зло.

И относно танковете, които днес са ги снимали до Перник – ама вие сериозно ли вярвате, че някой ще хвърли танкове срещу народа? Все едно Боку сам да се свали. Между впрочем, преди 8-9 години бяхме купили едни водни оръдия за разпръскване на тълпи? Къде ли ги зяносаха?

Въпреки че най-добрият ефект за уталожване на напрежението е половинчато и временно изпълнение на исканията. Но, както казах, или са се самозабравили, или вече нямат полезен ход…

Времето обаче вече не е наше….а започва сериозно да ни притиска. И от действията ни зависи бъдещето!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари