Бойко Борисов: Ако има оставка на вътрешния министър, трябва да си отиде и Денков

2
Никога не съм ходил да кадрувам, категоричен е лидерът на ГЕРБ
Никога не съм ходил да кадрувам, категоричен е лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Никога не съм ходил да кадрувам, категоричен е лидерът на ГЕРБ

"Никога не съм ходил да кадрувам и не съм се обаждал в МВР. Спазих думата си и не съм се месил там. Ако колегите не са доволни от резултатите си от изборите и искат да донапълнят с калинки вътрешно министерство... да не се връщаме назад как охрана на Кирил Петков стана зам.-министър. Казах на Денков, че някой трябва да понесе отговорност, а той уволни Темелакиев. Ако има оставка на вътрешния министър, трябва да си отиде и Денков". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от NOVA.

"Ходил съм в МВР единствено когато проведохме среща на тема какви действия да извършим по приемането в Шенген, на нея присъстваше и Мария Габриел. Обсъждахме ранична полиция и външно министерство какво трябва да предприемат, а също така и какво се изисква от законодателната програма в парламента", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ...
    Ама че нагла тиква. По време на неговите правителства, колко министри се разходиха по различни министерства, заради различни гафове, ама тоя не пусна кокала нито веднъж. Сега седнал по дупе, акъл дава. Какъв късмет имаш ти, че ти се падна такъв овчи народ, а не румънците, че щеше да правиш компания на Чаушеску.
  • 10
    2
    Бую
    Вижте го тоя мушморок до борисов...хи-хи-хи
  • 9
    1
    реалист
    И само ти да останеш.....чист като момина сълза, дето краде като за последно Цели (12 години...засра ми се ...жалък си
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари