Борисов ще "проветрява" листите на ГЕРБ

0
Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение кой е в листите. Сега има вече много голямо значение, заяви премиерът
Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение кой е в листите. Сега има вече много голямо значение, заяви премиерът

На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена листа, заяви лидерът на управляващата партия Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика и журналисти.

Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение кой е в листите. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети", коментира премиерът.

По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов коментира, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката: "Сега ти не може да разсъждаваш дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16. Те и двете машини летят. Натам ли си, нямаш избор вече, тоест процесът става необратим геополитически", предава вестник СЕГА.

Министър Горанов отправи критики към висшето образозование у нас: "Затова нашите деца ходят да учат в чужбина, не защото на родителите им е много хубаво да дават по десетки хиляди паунда или евро и да се разделят с децата си. Просто излизаш осакатен, с четири години загубени" - каза финансовият министър.

"Десните управления по света теглят държавите напред. После идват левите и изхарчват всичко. Затова е важно да влезем в Банковия съюз. Така нито ще фалира КТБ, нито цялата банкова система, както се случи при управлението на други партии. Нужна е много работа, за да се справим с последствията от коронавируса. Въпреки всичко обаче - продължаваме да строим всички важни инфраструктурни обекти и да вдигаме доходите...", обясни Бойко Борисов на младите икономисти. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Днес се опитах да тичам на пътеката 10 минути, но на 7-та дойде охраната на Кауфланд и ме свалиха от касата...

Харесай Дунавмост във Фейсбук