Борисов се появи в парламента

0
Корнелия Нинова: Такова чудо няма никъде по света!
Корнелия Нинова: Такова чудо няма никъде по света! Видео: BiTelevision

Бойко Борисов за първи път на парламентарен контрол от близо година.

Министър-председателят се яви в парламента, за да отговори на въпрос от опозицията за визитата си в Москва при руския президент Владимир Путин.

7 юли 2017 година. Това е датата, на която Бойко Борисов за последно е уважил парламента с присъствието си на парламентарен контрол. Миналата седмица финансовият министър Владислав Горанов обясни рядкото присъствие на министър-председателя с това, че той „не може да си губи времето с парламентарния контрол, в който дебатът истеризира“. Подобна теза загатна и самият премиер днес.

След общо 23 въпроса и питания към Бойко Борисов, върнати от председателя на парламента като „несъответстващи с правилника“, днес той все пак се появи в пленарната зала. А опозицията използва случая, за да атакува премиера.

„Такова чудо няма никъде по света! Почти година премиерът не е стъпвал в парламента, за да отчете работата на правителството! Най-опасното за бъдещето на Европа е мълчанието! Вашето мълчание г-н премиер! Ето защо настояваме да внесете в българския парламент проект за европейския бюджет за следващия програмен период! Да дискутираме заедно! Да намерим общото!“, каза лидерът на левицата Корнелия Нинова

След поредната парламентарна престрелка, дойде време и за въпросът към Борисов. Какви попитаха депутатите министър-председателя и как отговори той – вижте във видеото!

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари