Борисов: Ние помагаме без значение дали има избори

1
Така работим ние, допълва премиерът
Така работим ние, допълва премиерът

"До три месеца ще бъде готова 14-километровата отсечка от пътя Велинград - Сърница до село Абланица и разклонението до село Магерово. Хората от над 50 години чакат да се направи истински път, който се намира в изключително труден за строителство терен и никога не е бил асфалтиран".

С това се похвали Бойко Борисов в социалната мрежа. Ето какво още заяви премиерът по-рано днес:

"Никой преди нас дори не си е помислял да изгради истински път между местността "Кемера" и с. Абланица. Машините вече са на терен, финансирането е осигурирено и процесът е необратим. Така работим ние - помагаме непрекъснато на населените места без значение дали има избори. Обещаваме работа, работа, работа и го изпълняваме....

Детската градина в село Драгиново беше изградена с отпуснати от правителството 1,6 млн. лева през 2017 г. Осигурихме още 150 000 лв. и за обзавеждането на новата сграда, в която се обучават 130 деца. Подпомогнахме СУ „Методий Драгинов“ със средства за построяването на физкултурен салон и за площадки за обучение по безопасност на движението. Иначе от началото на мандата сме дали над 8 млн. лв. за инфраструктура в община Велинград.

След като вече модернизирахме големите градове, насочихме усилията си и към малките населени места. В следващите години ще получим близо 60 млрд. лв. европейски средства, които ще използваме и за подобряването на средата за живот в малките населени места. Община Велинград е голям туристически център, хората тук са заети предимно в този сектор. Ние изпълнихме ангажименти си към тях и забранихме добива на волфрам в района....

 

Нека нашите политически опоненти да дойдат в с. Магерово и да видят как живеят хората тук. Да видим дали тогава ще искат да спрем да строим пътя до селото. Това е разликата между нас. Те рушат, ние строим."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари