Бойко Борисов: Ние шамарите си ги изядохме

0
БСП ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси
БСП ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси

"Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра. БСП имат само един човек в листата, който може би разбира нещо от европейска работа. Г-жа Златева. От там нататък е шпионин-държавна сигурност, шпионин–държавна сигурност."

Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, който пристигна в НДК, където партията му представи политическата си платформа за предстоящите европейски избори на 26 май, предава БНТ.

В същото време на „Позитано” 20 се провежда Национален съвет на БСП, което трябва да утвърди листата за евровота. Досега известните имена от 17-членната листа, оглавявана от Елена Йончева, са на Деница Златева, Янаки Стоилов, Иво Христов.

Тези избори стават важни не заради властта или колко хора ще вкараме в Европейския парламент, а защото действително много троянски коне ще влязат в ЕП, смята Борисов.

Той отново се върна на листата за евровота на левицата като каза, че е бил сигурен, че началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде в листата. „Защото ги видях как се гледат онзи ден с Нинова и как беше направен КСНС”, заяви Борисов.

БСП ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние нашите уроци си ги научихме, шамарите си ги изядохме”, коментира Бойко Борисов.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари