Борисов майсторски борави със страховете на хората

2
В последните дни той кара хората да се страхуват, говорейки им за репресии, за лагери, за това, че ще бъдат мачкани, бити, унижавани и т.н.
В последните дни той кара хората да се страхуват, говорейки им за репресии, за лагери, за това, че ще бъдат мачкани, бити, унижавани и т.н. Снимка: Фейсбук

Едно не може да му се отрече на г-н Борисов: че майсторски борави със страховете

Само си спомнете последната година от прогнилото му царуване: с почти всяко свое изказване Борисов внушаваше страх. Страх от Русия, страх от пандемия, страх от това, че е ако не е лично той на коня на властта, ЕС ще ни обърне гръб.

Макар и свален от джипа, Борисов продължава да прави същото: да внушава страх. В последните дни той кара хората да се страхуват, говорейки им за репресии, за лагери, за това, че ще бъдат мачкани, бити, унижавани и т.н.

И цялото това негово говорене не е насочено към мен и теб, то е насочено към симпатизантите и избирателите на Политическа Партия ГЕРБ. То е насочено към едни няколкостотин хиляди души, които са повярвали на г-н Борисов и партията му, за да бъдат плашени сега. От този, когото са избрали да ги представлява.

Защото това, на което разчита Борисов е, че този страх ще консолидира електората му. Факт, елементарно е, но Борисов никога не е бил сложен - той работи с първичното.

По отвратителност тези негови PR-действия могат да се сравнят само с отношението на ДПС към избирателите им. А тези хора, които наистина подкрепят "ГЕРБ", на първо място трябва да се замислят заслужава ли си да подкрепят някого, който не им дава нито "стабилност", нито "сигурност", а чисто и просто експлоатира страховете им по най-безобразен, мутренски начин.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари