Борислав Сандов: Чиновници и калинки все още управляват в България

1
„Това се случва в моето министерство и в други министерства. Случва се в съдебната система“, допълни той
„Това се случва в моето министерство и в други министерства. Случва се в съдебната система“, допълни той Снимка: NewsONE

България ще трябва да намали производството на въглищните тецове с 40% до 2026 каза министърът на екологията

България се управлява от правителството, но все още я управляват и чиновници, калинки, хора, които нямат добро намерение към България, а единствено имат интерес да подкопават всички действия на правителството“.

Това каза в интервю за предаването „Защо, господин министър?“ по bTV вицепремиерът и министър на екологията Борислав Сандов.

„Това се случва в моето министерство и в други министерства. Случва се в съдебната система“, допълни той.

По думите му освобождаването на всички тези хора ще бъде определено като „ политическа метла“ и затова е добре те да бъдат подменени постепенно чрез конкурси с хора професионалисти.

Относно отношенията в коалицията Сандов коментира, че „Демократична България“ се държи отговорно и в крайна сметка понася най-много негативи.

България ще трябва да намали производството на въглищните тецове с 40% до 2026 г., защото в противен случай трябва да върнем 13 млрд. лв., каза министърът на екологията. Относно отсрочката за Полша до 2049 г., той обясни, че причината е в това, че страната е много зависима от тези централи – 90% от енергията се добива от въглища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Рони
    Сандов да си гледа ларвите и да не се занимава с друго ...
  • 0
    3
    Краси
    до 2026 се надявам отдавна да сме забравили физиономията на Сандов
  • 2
    2
    Оги Т.
    Все някой друг ви е виновен на вас!
  • 2
    1
    Хаха
    Зелена калинка говори за други калинки. Смях в залата! Като гледаме протежето ти р Русе - Ванката Б. още по-голям смях ни ни идва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари