Борислав Сандов: България е обект на търговска агресия

0
"Руската федерация се опитва да влияние върху политическата ситуация в България", каза той
"Руската федерация се опитва да влияние върху политическата ситуация в България", каза той Видео: NOVA

Явно Руската федерация се опитва да влияние върху политическата ситуация в България, каза той

"Въпросът с изпращането на оръжие в Украйна е въпрос, който трябва да се реши от българския парламент. Въпросът вътре в управляващата коалиция е ясно, че има различна позиция на една от партиите, но това не би следвало да е решаващо за съществуването на тази коалиция. Ние имаме управленска програма, която бележи пътя, по който трябва да вървим и принципите, и политиките, по които ние трябва да работим". Това заяви пред журналисти заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, предаде БГНЕС.

Ситуацията е извънредна. Както виждаме Руската федерация, освен че не признава международните договори, свързани с човешки права, с териториална цялост и суверенитет на други държави, се вижда, че тя няма респект и не уважава, и не изпълнява и договори, които са търговски договори. В това число България е обект на търговска агресия, защото да се нарушава един договор по такъв начин, особено когато България е редовен платец, за последните повече от 15-20 години мисля не се е случвало нито веднъж ние да не си платим предварително за доставка на газ към същия този доставчик "Газпром". Дори и във времена, които на нас са ни спирани доставките от същия този доставчик – визирам зимата на 2009 г. Явно е, че Руската федерация опитва да влияе със своя износ на гориво, с газа, се опитва да влияние върху политическата ситуация в България“, каза той.

Сандов посочи, че вярва, че ще се прояви зрялост в управленската коалиция, в българския парламент за това "ние да не се поддадем на шантаж, да не се поддадем на рекет и да търсим общо европейско решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Бай Чеп
    Дебарските амбреажи твърдяха, че само трябва да се хванем за азерската газ и всичко ще бъде супер евтино! Киро ментето на 12май ще стане година откак е във властта, едно че още не е готова връзката с Гърция, ами и вече говорят за повишение от 20-30%, и то от сегашните цени и то при най-добрия вариант!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари