Болида Sin R1 олицетворява свободния дух на русенеца

0
Росен Даскалов представи в Русе болида си Sin R1
Росен Даскалов представи в Русе болида си Sin R1 Видео: БГНЕС

Бившият пилот и настоящ предприемач Росен Даскалов представи днес в Русе болида Sin R1, който участва в най-голямото европейско рали на суперавтомобили в Германия, предаде БГНЕС.

Русенецът паркира екстравагантния автомобил пред общината, а зад волана му седна и кметът Пламен Стоилов. Стоилов поздрави създателя на Sin R1и сподели, че за него автомобилът олицетворява свободния дух на русенеца.

Росен Даскалов представи и програмата на 3-ия кръг от Републиканския шампионат „Писта Русе”, който ще се проведе на 30 и 31 юли. Състезанието от пистовия шампионат ще даде възможност за участие и на пилоти в нов „свободен“ клас. Той е предназначен за всички желаещи, притежаващи автомобил, отговарящ на изискванията за мерките за сигурност на ФИА (Appendix J) и задължителния за участие състезателен лиценз. Зрителите ще се насладят още на дрифт програма и представяне на български автомобили на трасето.

Следващото предизвикателство пред екипа на Росен Даскалов са европейските GT4 серии, където автомобилът Sin R1 и отборът София Кар Мотоспорт ще се състезават в Унгария от 23 до 25 септември.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари