Боклуци, занемарени и опасни съоръжения в квартал "Дружба" 3 в Русе

6
Става въпрос за пространството между блоковете 5 и 6
Става въпрос за пространството между блоковете 5 и 6 Видео: Русе Медиа

Боклуци, занемарени и опасни съоръжения в кв.“Дружба 3“ в Русе

Става въпрос за пространството между блоковете 5 и 6, разкрива Русе Медиа по сигнал на граждани

 Там има изградени нови детски площадки, които се ползват от малчуганите, но наред с тях в непосредствена близост се намират и входовете за укритията. Те са с изкъртени метални врати и са се превърнали в шахти за отпадъци, които във времето постепенно се запълват с какво ли не.

Живущите поставят и въпроса дали и кога ще се предприемат действия по обезопасяване на бившата спортна площадка, намираща се между двата блока. Телената мрежа отдавна е разкъсана на десетки места, стърчат железа и арматура и е възможно да станат инциденти.

В същото време, тъй като местата за паркиране са недостатъчни, някои от обитателите на блоковете предлагат въпросното пространство да се превърне в паркинг, вместо да се обезопасява и възстановява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    DRrr
    А може да стане пак игрище за футбол, волейбол или...
  • 9
    3
    Минчо
    То и зад 10-ти е същото. Незаконни гаражи на огромният паркинг на две нива и ако някой смотаняк не се е изсрал на тревата, понеже рязко го е напънало, ще има огнища където ще се пали огън, селяците да си варят зимнина.
  • 13
    2
    Климбо
    Между 11 и 12 блок е същата работа!
  • 6
    1
    Мда
    Пенчо бе, Пенчо. От как Пенчо е кмет, градът меко казано запада-
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари