Бойко Станкушев: Мисля, че е имало заповед Нотариуса да бъде ликвидиран, остава въпросът защо е бил бит

18
Може би е трябвало да каже, преди да бъде убит, нещо, което е много важно. Или да даде нещо, предполага директорът на Антикорупционния фонд
Може би е трябвало да каже, преди да бъде убит, нещо, което е много важно. Или да даде нещо, предполага директорът на Антикорупционния фонд Видео: NOVA

Може би е трябвало да каже, преди да бъде убит, нещо, което е много важно. Или да даде нещо, предполага директорът на Антикорупционния фонд

"Всичките тези институции, които съществуват без някакъв видим резултат от работата им, предстои да отговарят. Прекалено много сме им дали и по случая с Мартин Божанов, и по делото „Осемте джуджета”. Трябва да започнат да разследват - свързани лица, клубове, коя е фирмата регистрирала клуба? Първата фирма е собственост на Божанов. "Това заяви директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев в предаването "На фокус с Лора Крумова" по NOVA.

Според него трябва да се разпитат ръководители на специализирани звена. „Слушах Бойко Рашков, който каза, че 2021 г. само няколко седмици след като става министър, е приел и изслушал съдия Цариградска, Ивайла Бакалова и Антикорупционния фонд. Когато сглобява картината, за да не се получи "теч в системата", пуска папката със събрана информация през деловодството на МВР и направо в ГДБОП. Но същия ден в една медия излиза информация какво се е говорило и какво се знае”, посочи директорът.

По думите му района, където беше убит Мартин Божанов - Нотариуса, е високо охраняван. „Това е един високо охраняван район. Мисля, че е имало заповед да бъде ликвидиран, за да не се разприказва. В момента, в който се е появил е бил хванат. Защо е бил бит е въпроса? Това е безсмислено. Може би е трябвало да каже, преди да бъде убит, нещо, което е много важно. Или да даде нещо”, предполага Станкушев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Д@Кастрираме СополанПаситто
    По времето, когато Боб Рашан беше шеф на следствието ,а СДС Чумата безнаказано върлуваше из англо- краварската колония ,за престъпниците беше настанал Рай.Взаимно се поръчваха и изтрепваха като хлебарки.От тогава има над сто неразкрити убийства.Вероятно по това време Чашков натрупа кинтите и имотите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари