Бойко Рашков: Лица на високи постове от властта са помагали на Еврото и Нотариуса

0
ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират комисията за Нотариуса
ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират комисията за Нотариуса Снимка: БГНЕС / Архив

ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират комисията за Нотариуса

“В последните няколко дни, седмица, опит от ДПС и ГЕРБ да саботират комисията за Нотариуса. Причините са ясни. Те се дължат на това, че се събраха доста факти и обстоятелства”. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Бойко Рашков в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

Според него фактите насочват към по-високи нива. “Връзката между Нотариуса и негов съратник Еврото все по-ярко се проявява. Ето защо, отсъствието на ГЕРБ и ДПС вчера, водят до този извод. Страхуват се от крайния резултат, до който може да стигне комисията”, смята Рашков, след което обясни, че има още заявки за граждани, които да се изслушат в комисията и коментира, че политическа помощ към дейността на Божанов и Пепи еврото е много вероятна.

Нотариуса и Еврото не са могли да реализират дейността си без помощ, включително политическа такава. Имам основания, че такива връзки между Нотариуса и Еврото са били във връзка с високо политически лица. Получавали са информация срещу кого се водят досъдебни производства. Това нещо им е позволявало да развиват изнудваческа дейност”, подчерта Бойко Рашков.

Той поясни, че Делян Пеевски е бил в следствения отдел, а там е работил и Еврото, и др. известни лица. “Има изказване на Пеевски, което е характеризирало възможностите на Еврото”, добави депутатът от ПП-ДБ.

Според него Еврото и “Нотариуса” са имали връзки с изпълнителната власт не само в кабинет на Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари