Бойко Найденов: Абсурдно е да се блокира целия град заради убийството

1
Това каза бившият шеф на НСлС, който се опитва да се прибере в дома си, но органите на реда не го допускат до дома му
Това каза бившият шеф на НСлС, който се опитва да се прибере в дома си, но органите на реда не го допускат до дома му Снимка: bTV

Това каза бившият шеф на НСлС, който се опитва да се прибере в дома си, но органите на реда не го допускат до дома му

Абсурдно е да се блокира целия град. Това каза бившият шеф на НСлС Бойко Найденов, който по обяд се опитва да се прибере в дома си, но органите на реда не го допускат до дома му, предаде bTV.

Без да съм направил оглед на местопроизшествието и без да съм анализирал материалите, не мога да обсъждам едно убийство. Това, което разбрах от медиите е, че е извършено убийство на един известен човек – Алексей Петров. Той работеше в ДАНС и в същото време беше известен с други негови действия“, заяви бившият временно изпълняващ функциите главен прокурор.

Бойко Ноев обясни още, че познава много добре Алексей Петров, защото е участвал в разследването по делото „Октопод“. „Тогава той беше задържат и имаше повдигнати обвинения. След това напуснах – аз напуснах 2013 г.“, поясни той.

Мислите ли, че бих могъл да кажа, кой е убил даден човек. Но мога да кажа, че има ли убит човек – това не е хубаво. Това е нещо, което противоречи на основните християнски ценности. Не може да се убива. Ако имаше правосъдие обаче, може би нямаше да се стигне до тук“, заяви още Бойко Ноев.

Според него обаче има засягане на много сериозни интереси, за да се стигне до такова убийство. Той отказа коментар дали между убийството на Красимир Каменов - Къро и това на Алексей Петров – Трактора е възможно да има някаква връзка.

И ние сме водили разследвания, но никога градът не е бил блокиран по този начин. Има си някакви правила, които не бива да се нарушават. Не може заради убийството на определен човек, да се спре движението. Законът трябва да е еднакъв за всички“, коментира той.

Той поясни, че живее доста далеч от мястото на убийството и затова не проумява, защо не може да се прибере в дома си. В същата ситуация се оказаха и десетки други столичани

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари