Бойко Борисов вече води и сватби, ожени Георг Георгиев

1
"Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен", пошегувал си Борисов с Георг Георгиев
"Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен", пошегувал си Борисов с Георг Георгиев Снимка: 24 часа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ожени в неделя водещата на централните новини на "България он ер" Виолета Манчева и председателя на младежката организация на партията Георг Георгиев

Борисов е и кум на младото семейство, а и сам провокирал сватбата след 4-годишната връзка на Георг и Вили, съобщава "24 часа". 

"Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен", пошегувал си Борисов с Георг Георгиев и така го накарал най-сетне да вземе Вили за жена.

Церемонията е била в ритуалната зала в Банкя, а в края на септември двамата ще се венчаят с църковен ритуал в Троянския манастир.

Това е поредната сватба, която Борисов организира в ГЕРБ, а след това става и кум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    ЗаКонникът с шланга
    Българският Сан Мьон Муун - бащицата Бокьо Борисoff, направо да вземе да се преквалифицира по подобие на корейския религиозен лидер в организирането на масови сватби. Ама да вземе и той да сключи брак с майката на детенцето, мис задник, а не само да се прави на много набожен. Господ чува и вижда всичко. И съди!
  • 5
    1
    niki
    Разбира се предизборо и салта ще прави даже ако може тоя убавец само и само да е на власт тя корни кон яхна очаквам надпревара хубавци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари