Бойко Борисов: В понеделник внасяме проектозакон да намалим бензина с 1 лев

2
Няма как да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват корупционни схеми като "Джемкорп“, заяви лидерът на ГЕРБ
Няма как да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват корупционни схеми като "Джемкорп“, заяви лидерът на ГЕРБ

Ще направя всякакви отстъпки да има редовно правителство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде в село Малък Поровец директно след визитата му в Германия на конгреса на ХСС.

"Този, който прощава, е само Господ и народът. Така и в нашата и във вашата религия“, каза Борисов.

"Последните месеци берем плодовете от управлението на Бойко Рашков - пияни и дрогирани“, посочи още той, цитиран от ПИК.

Борисов се обърна с думи на благодарност към Десислава Атанасова и парламентарната група на ГЕРБ, че са внесли законопроекта за еврото.

"Светът е разделен на две - срещу Русия и за Русия. Ние винаги сме били балансирани, но сега нашата позиция е ясна - за Украйна. Първо беше Запорожие, сега се заговори за ядрена мръсна бомба. За нас е еднакво лошо каквото се случи там. Агресор с пасивност не се спира“, подчерта Борисов.

"Всички със затаен дъх чакат България да има правителство. Няма да мине много дълго време дори и стоманата, която не е произведена със зелена енергия, ще има тежки мита. Това, което бяхме постигнали - водеща сила, мост между Турция и Европа, сега го загубихме. Видяхте Ердоган какво писмо ни изпрати като поздравление. Българският парламент за първи път има български мюсюлманин начело. И тези, които говореха, че в ГЕРБ, че ще ви прекръстим и изселим, а ние само строим джамии и ви помагаме. Надявам се повече с тази спекулация в Делиормана и в т.нар. смесени райони, много ви благодаря! Много съм трогнат от това, което направихме. Ще направя всичко възможно, повярвайте ми, да има редовно правителство“.

"Сега чувам приказки, че нямало с първия, а с втория. Ако много се обичахме, щяхме да сме в една партия. Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите. Няма как да ни бъде отказано в нашия мандат да бъде направено правителство и тези след това да очакват да имат подкрепа от нас“, продължи той.

"Няма как да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват корупционни схеми като "Джемкорп““, зарече се Бойко Борисов.

Борисов заяви, че в понеделник от ГЕРБ ще внесат проектозакон, с който от "Лукойл“ да върнат 1 лв., за който от партията говорят, че се взима от всеки.

"Това съм говорил в Бавария - да дойдат цели заводи, които напускат зоните на конфликти. И ние трябва да имаме правителство, което да им построи Индустриални зони, вода да се прекара, ток“, заяви Борисов.

Ще направя всякакви отстъпки, но това ще стане преди първия мандат“, отново каза Бойко Борисов.

Две години нищо в инфраструктурата на държавата, що не ни показаха как се строи? Един метър няма за две години, само си чешат езиците. Нали щяха да връщат пари? Колко са изхарчили няма да се върнат“, обърна се към "Промяната“ той.

"Благодаря на Корнелия Нинова, тя разреши възела председател на парламента. Щеше да се разпадне парламента на третия ден. Какво ли не сме си говорили с нея“, обърна се към соцлидерката Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    русенец
    Когато Русия "мирно" нахлу в Украина, украинците "коварно" се осмелиха да се защитят!!? Русия не беше готова и не очекваше такъв удар в гръб!!! По-рано министерството (на Русия) заяви, че "киевският режим" е извършил терористична атака срещу руски военни кораби в Севастополския залив. Гледай ги ти, украинците какви са неучтиви?! Атакуват военни кораби на Русия. Направо терористи!!! А виж, руснаците с огромна любов бомбят цивилни обекти, електростанции, системи за водоснабдяване и подобни инфраструктурни обекти на украинските градове, които застрашават руската армия. Ето , това е хуманизъм!
  • 6
    2
    12345
    А, братята попита ли ги дали може ? Не че нещо но и петролът и рафинерията са техни а ти си никой за да плещиш подобни простотии. Само ти и те си знаете, колко компромат стискат за теб.
  • 13
    1
    Недоумяващ
    Баце,нали каза,че когато спечелите изборите,ще намалиш бензина с 1 лев.Сега с още 1 лев ли ще го намалиш?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари