Бойко Борисов: Бъдещите депутати на ГЕРБ ще пребият всички по красота

0
ГЕРБ направила "сплав между знаещи, можещи, мъдри, млади и красиви"
ГЕРБ направила "сплав между знаещи, можещи, мъдри, млади и красиви"

ГЕРБ направила "сплав между знаещи, можещи, мъдри, млади и красиви"

"Готов съм в Народното събрание, след изборите, журналистите да направят един конкурс по красота за мъже, жени, девойки, старци и ще ги пребием във всяка една възрастова група."

По този начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви вчера на пресконференция, че партията е готова с листите си за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

По думите му "половината от младежките организации са на избираеми места", като политическата сила е направила "сплав между знаещи, можещи, мъдри, млади и красиви".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Ербап
    Не виждам "нашата" с двата пръста чело да е до тези "красавици".Толкова ли сме прости и наивни в очите на този,че ни трови от сутрин до вечер с дебели и очевадни лъжи?
  • 9
    4
    русенец
    Този ненормалник съвсем е изгубил връзка с реалността! ОПГ ГРОБ=ДПС повече никога няма да помиришат власт! Бъдещето на България е в ДБ и ПП! Който може да мисли да гласува!
  • 12
    3
    Димитър
    Това е някакъв много жесток оксиморон. А Б.М.Б май нещо с "пудра захар" се е почерпил...Турбо дясната калинка и министершата на НЕтуризма са много далеп от описаните от него качества.
  • 8
    2
    ...
    ... "сплав между знаещи, можещи, мъдри, млади и красиви". Харесва ми. Предлагам конкурсът да е мис и мистър бикини фитнес.
  • 19
    1
    Sтанко
    Цар си на афоризмите, мечтател си! Ама ти мина времето да се дуеш! Качвай си куцото магаре и да те нема, докато народа не е решил да те ленчува!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари