Бойко Борисов - целият оцапан до уши с делата на властта си, иска да прегръща опонентите си

0
С грубия си, нерядко нецензурен език, с арогантното си до непоносимост поведение, със сеенето на хаос и анархия, на злобни и злостни прокоби - започна да прави откровени и отровни опити да прегърне всички свои опоненти
С грубия си, нерядко нецензурен език, с арогантното си до непоносимост поведение, със сеенето на хаос и анархия, на злобни и злостни прокоби - започна да прави откровени и отровни опити да прегърне всички свои опоненти Снимка: БГНЕС / Архив

Каква подла и даже гнусна, с извинение за чуждия на възпитанието и манталитета ми израз, стратегия!

Бойко Борисов - целият оцапан до уши с делата на властта си, с грубия си, нерядко нецензурен език, с арогантното си до непоносимост поведение, със сеенето на хаос и анархия, на злобни и злостни прокоби - започна да прави откровени и отровни опити да прегърне всички свои опоненти, да говори как те му били естествени съюзници!

Те, които изпитват отвращение дори да му кажат Добър ден!

Това е като онзи, които решил да покаже на опонентите си причинената от самия него и оцапала го до уши септична яма. Те се навели да я видят, а той хвърлил тежък камък в нея и вече всички станали оцапани до уши като него, направо неразличими от него. Съвсем на външен вид като него.

Така за апатичната и трудно мислеща публика те станали досущ като него. Еднакво отблъскващи. Сиреч - всичките вече били за тази публика маскари.

Проф. Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари