Бойко Борисов се настани в стария кабинет на Тодор Живков

0
В съседство е кабинетът на Делян Пеевски, до който е поставена табела "Ръководство на ДПС"
В съседство е кабинетът на Делян Пеевски, до който е поставена табела "Ръководство на ДПС" Снимка: Facebook

В съседство е кабинетът на Делян Пеевски, до който е поставена табела "Ръководство на ДПС"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария кабинет на Тодор Живков в бившия Партиен дом, съобщи OFFNews.

Кабинетът на Бойко Борисов се намира на третия етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на лидерите им. Лидерът на ГЕРБ обаче се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният главен секретар на ЦК на БКП Тодор Живков. Кабинетът на Борисов се намира в отделен коридор от другите на третия етаж.

До дясната врата има табелка "Бойко Борисов - председател на комисията по външна политика", но бившите кабинети на Живков са мащабни и обхващат пространството и зад двете врати на снимката. Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова доскоро е ползвала кабинета, намиращ се диагонално на тези на Живков. Наскоро обаче тя се е преместила, тъй като тази стая е обособена в нещо като приемна на ГЕРБ за важни срещи.

На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски. Той е разположен в края на по-тесния коридор, където се намират стаите на останалите парламентарни групи. До вратата му има табелка на ръководството на парламентарната група на ДПС.

Допреди санкционираният по "Магнитски" депутат да стане председател на парламентарната група на ДПС, кабинетът е стоял без табелка.

Единствено този на Делян Пеевски е с коледна украса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Александър
    Ремонтирайте вратата, щот е тясна за СВИНЯТА от БУРСА!
  • 15
    1
    ГАЦО
    Мутро банкянска след кабинета на Живков да те съдят като Тодор Живков
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари