Бойко Борисов покани ПП-ДБ на лидерска среща

0
Разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са насрочени за утре
Разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са насрочени за утре Снимка: Facebook

Разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са насрочени за утре

ГЕРБ - СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България" ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по темите, засягащи дневния ред на държавата и обществото в контекста на предстоящото връчване на първия проучвателен мандат, предаде БТА.

Срещата е насрочена за утре, 25 април, от 10:30 часа в Народното събрание.

Съобщение за срещата разпространиха днес от партийния пресцентър на ГЕРБ. Разговорът ще бъде закрит за журналисти.

В настоящата седмица ГЕРБ - СДС ще разговаря и с лидерите на останалите парламентарно представени партии.

По-рано днес президентът Румен Радев даде не даде отговор на въпроса кога ще връчи първия мандат. От думите му се разбра, че по-скоро не смята да бърза, въпреки че консултациите с парламентарните групи започнаха веднага след свикването на парламента. Това от своя страна остави впечатлението, че целта на държавния глава е да връчи първия мандат възможно най-скоро.

Също по-рано днес Росен Желязков, председател на НС и депутат от ГЕРБ-СДС, заяви в телевизионния ефир, че най-естественото в настоящата политическа ситуация е да има лидерска среща. Първо трябва да има лидерска среща. Докато не отмине дистанцираното говорене и не се седне на разговор очи в очи, всичко е възможно, посочи председателят на НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Киро и Асен трябва
    да му целунат ръката и пръстена на нея ! Това е италиански начин за показване на върховно уважение към лидера ! Гербаджиите така правели !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари