Бойко Борисов: Пари няма, три години вече сме на дефицит

1
Дефицитът е над 5 милиарда лева, а парите са похарчени
Дефицитът е над 5 милиарда лева, а парите са похарчени Снимка: Facebook

Дефицитът е над 5 милиарда лева, а парите са похарчени

Три поредни години България е на дефицит, а това означава, че нямаме пари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Силистра, цитиран от БТА.

Той посочи, че при последния му управленски мандат е оставил над 1 милиард лева за завършването на автомагистрала "Хемус", над милиард за водния цикъл на градовете и 12 милиарда във фискалния резерв.

По думите му след управлението на ГЕРБ ситуацията се е променила коренно. Сега 3% дефицит се възприема за нещо добро. Дефицит е лоша дума, подчерта Борисов.

Според него дефицитът в материално изражение в момента е над 5 млрд. лв., а парите са похарчени. Управляващото мнозинство трябва да има план как до края на годината да излезем на излишък, посочи бившият премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Stoian
    Ами,няма като крадете като замаяни,армия мафиоти,само кражби,льжи,измами,с това се занимавате,за затвор сте,всичките боклуци от Герб.
  • 4
    2
    хм
    Ами...време е за извадиш кюлчетата, еврата от чекмеджетата ...всичко е резултат от твойте 12-годишни кражби, наглецо!
  • 7
    1
    Точен
    Закриване на парламента и ето милиони към държавата . Без това нищо не работят само разходи .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари