Бойко Борисов: На човек с 18 обвинения ли да отговарям?

0
Премиерът не бил пращал Арнаудова в офиса на Божков
Премиерът не бил пращал Арнаудова в офиса на Божков

"На човек с 18 обвинения ли да отговарям? Не коментирам повече. Това им е играта на тези хора. Нито съм пращал, нито съм ходил. Повече няма да се занимавам с това."

Това отговори премиерът Бойко Борисов на журналистически въпроси относно публикациите на бизнесмена Васил Божков във социалните мрежи, предава bTV. Заедно с финансовия министър Владислав Горанов и кмета на София Йорданка Фандъкова той инспектира столичното метро.

Вчера той излезе с нова публикация във “Фейсбук”, в която той твърди, че медийният съветник на премиера Севдалина Арнаудова е ходела ежемесечно в неговия офис на ул. “Московска” в София.

“Искам да показвам направеното. Не отговарям за никой друг. Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, полицаи да завършат целия процес и тогава ще дойдете да ме питате”, подчерта Борисов.

"Страхотни инженерни и архитектурни неща са направени. Фантастично. Подземен град. Края на август ще влезе в експлоатация. Само след месец и половина - два софиянци ще имат възможност да се возят на един фантастичен градски транспорт. Направени са неща за 100 г. напред. Никога не са правени”, изтъкна министър-председателят.

Премирът обясни, че изграждането на метрото става с милиони по-евтино. Директорът на "Метрополтен" ЕАД обясни, че 1 км тунел у нас струва между 40 и 45 млн. евро, а на Запад - между 140 и 150 млн. евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари