Бойко Борисов: Можем да помогнем на "Левски", обещал съм козирка

0
Бойко Борисов обяви, че държавният тотализатор може да помогне на футболния "Левски" в трудната финансова ситуация, в която се намира
Бойко Борисов обяви, че държавният тотализатор може да помогне на футболния "Левски" в трудната финансова ситуация, в която се намира Видео: bTV

Бойко Борисов обяви, че държавният тотализатор може да помогне на футболния "Левски" в трудната финансова ситуация, в която се намира. 

"Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Казал съм им (на феновете) в разговор, че никой бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на "Левски". Но това е такъв клуб, че съм казал, че с тотото за реклама можем да им помогнем в един момент, ако искат. Видя се, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък", каза Борисов, цитиран от bTV.

Преди седмица премиерът се срещна със собствениците на пловдивските "Ботев" и "Локомотив", след като държавата отпусна 37 милиона лева за модернизация на стадионите им. От тях 25 млн. лева са за "канарчетата", а останалите за "черно-белите".

По време на инспекцията си на стадион "Панайот Волов" в Шумен, за ремонта на който държавата отпуска 3 милиона лева, Борисов добави, че е обещал да помогне на "Левски" и за изграждането на козирка на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

"Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат. Ако могат да се оправят сами, още по-добре. Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че са без козирка", каза още министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари