Бойко Борисов: Моята заплатата трябва да е 10 000 лева

0
Той нарече върха на популизма, че заплата на премиера е 4000 лв., а всичко опира до него
Той нарече върха на популизма, че заплата на премиера е 4000 лв., а всичко опира до него

"Поне 10 000 лв. трябва да е заплатата на министър-председателя", заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Тази сутрин" по Би ти ви.

Той нарече върха на популизма, че заплата на премиера е 4000 лв., а всичко опира до него. Но веднага уточни, че това ГЕРБ нито ще го предложат, нито ще го решат.  Въпреки всичко не било честно и справедливо в държавните дружества и няко иведомства с еврофондове да вземат повече от него. 

Премиерът се накарал 100 пъти на Вежди Рашидов, той бил емоционален човек и понякога забравял, че е министър и ставало проблем.

Ако е прекалил се извинявам и аз от негово име, но той е добър човек, каза Борисов. Премиерът отново възнегодува от съдебното решение да плати 35 000 лв. разноски по делото срещу Волен Сидеров.

Трябва да платя 2/3 от годишната си заплата, за да осъдя клеветник за 3000 лв., каза Борисов. Заради приказките на Георги Кадиев, че пуши пури по 100 лв. можело и да откаже от тях.

"По принцип съм върл противник на тютюнопушенето, за цигара съм гонил от отбора по карате, но ако ми броят пурите ще ме накарат да се откажа и от тях", заяви премиерът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари