Бойко Борисов: Лъжехме хората, че ги лекуваме с минерална вода, а тя - чешмяна

1
Девин имаше фалшив спа туризъм
Девин имаше фалшив спа туризъм

Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на реконструиран топлопровод за минерална вода в Девин.

Той бе посрещнат с народни песни и гайди. Заедно с мнистър – председателят бяха евроепутатът Владимир Уручев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

„От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите в страната. Надявам се в Девин да надминат 30%, защото хората го заслужават“, каза Борисов.

„Надявам се работодателите в района да направят така че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме“, обясни той. „Медиите много обичат да говорят за фалшиви новини. Девин имаше фалшив спа туризъм. Благодаря на Стефан Шарлопов, че го каза. Лъжехме хората, че ги лекуваме с минерална вода, а тя - чешмяна“, коментира Бойко Борисов.

„Пожелавам на Девин в следващите години да се развие, защото минералната вода е изключителна. Рекламата и всичко, което този град заслужава, да се направят“, посочи премиерът.

„Сега спокойно можем да поканим туристи от цял свят и да кажем: „Елате не само да видите красотите на природата, но и да се лекувате“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари