Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев си късат ризите да защитят „Лукойл”!

0
Моля ги да не се връщаме към „Газпром”
Моля ги да не се връщаме към „Газпром”

Имаме три решения как бензинът и дизелът да са с 1,20 лева по-евтини

Трябва да има 100% диверсификация от „Газпром”. Има много начини за това и ги моля да не се връщат към „Газпром”.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас, предаде NOVA.

Той обвини служебния премиер Гълъб Донев, че се опитва да убеди хората, че „Газпром” е изключителен важен и няма друго решение.

Кирил Петков и Асен Василев пък „си късат ризите” да защитят „Лукойл”.

Това била единствената точка, откъде ще влезе петрол. В момента корабите са на „Литаско”. Както „Литаско” вкарва петрол, така може и БЕХ. Да работи на ишлеме и да получаваме с 1,2 лева по-евтини бензин и нафта. Ако те не го направят, веднага променяме закона, слагаме 1 лев мито на литър и всяка бензиностанция ще връща по 1 лев на всеки за всеки литър”, каза Борисов.

Третото решение ще си го запазим, когато дойдем да управляваме”, каза лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и темата пътища:

Дойдоха с обещанието за 4 магистрали, по магистрала на година, а спряха „Хемус”, спряха „Струма”, спряха обхода за Поморие, спряха околовръстното на Пловдив. Две години – нищо. Парите за капиталовите ремонти в бюджета ги харчат за други неща. Причината е безхаберието”, заяви Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Mpwq
    Ти нали си много хаберлия за всичко?! И да лъжиш и да манипулираш и да си измисляш и да ръсиш глупости ежеминутно!!! СПРИ!!! Вие няма да управлявате повече!!! Преглътни и си почини!!!
  • -2
    3
    Srte
    Банкянският е американска подлога, българофоб/русофоб!! От както беше забелязан в брюксел е краен българофоб/русофоб!
  • 4
    2
    русенец
    Бойко ни направи зависими от Русия по всички показатели, сега щял да ни спасява, пардон - оправя... изведнъж се сети за схемата на Лукойл и щял да я бори. ГЕРБ всячески блокираха и пречеха на работата на парламента, затова правителството за около 8 месеца е приело цели 6 закона май. Номинираната от Русе Ива Митева за кратък период май беше внесла 200 поправки или предложения някви в някаква комисия, която била длъжна да ги обсъди и гласува и така й се блокира работата, щото не остава време за нищо друго...
  • 0
    1
    Ftyrr
    Откачалник! Българското общество иска 200% диверсификация на сащническия танкерен газ и 200% диверсификация на уестингхаус!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари