Бойко Борисов: Еди-кой-си има офшорна сметка, да отидат да я проверят

0
При нас оставка неподадена не остана, и то при най-малко съмнение
При нас оставка неподадена не остана, и то при най-малко съмнение

"Това ми напомня Бареков, като каза, че имам офшорна сметка. И като провериха - нямам. На който му докопат - затвор. Хващат и вкарват в затвора. Какво значи само да подмятат неща? Ако знаят, казват: Еди-кой-си има офшорна сметка, да отидат да я проверят."

Това заяви премиерът Бойко Борисов на журналистически въпроси от снощното участие на президента Румен Радев по "Панорама", но с уговорката, че не го е гледал. И добави: "При нас оставка неподадена не остана, и то при най-малко съмнение. Ако не бяхме приели закона за КПКОНПИ, нямаше да я има тази комисия, нямаше да го има и този скандал. Всичко да проверят!"

Направих хубави паркове, да има БСП къде да се събира.

"Не може да се съберат тройната коалиция в Южния парк! Прекрасен парк съм им направил - помните ли какви паркове ми завещаха, като станах кмет? Събрали се сега да говорят за борба с корупцията всички лидери от тези най-мракобесни времена на политически преследвания - ако си спомняте, пред къщите ни стояха! То е жалко, то е дори смешно", възмути се Борисов по повод днешно събитие на ландидатите за евродепутати на социалистите.

Да инвестираме още много в образование, защото те разчитат на къса памет, зададе тон той. И продължи:

"Те ни плашат с Европа, а при всяко тяхно правителство спират всички фондове. Ние няма да се занимаваме с чеверме социалистите - цитирам Иво Христов", каза Борисов.

До края на нашия мандат "Хемус" ще стигне Плевен, увери Борисов.

"Парите за "Хемус" сме ги заделили, във вторник 2 копки правим едновременно. Да сравним направеното. До година и половина-две ще стигнем до Кресна. Мечта. Социалистическа мечта. По техните упвавления рисуваха черепи и кости при магисталните грабежи. Действително ме заболя много от това, което стана последните дни, но сега ме амбицираха много", гневен е Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари