Бойко Борисов: Сглобката тотално се счупи

0
Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново - Русе, няма как да се приеме бюджет
Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново - Русе, няма как да се приеме бюджет

Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново - Русе, няма как да се приеме бюджет

"Имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Дори и да ги призова да гласуват, това е против устава на партията, ще се съберат партийците и ще ме свалят." Това обяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира и поведението на кандидата за кмет на столицата от ПП-ДБ Васил Терзиев.

"Скрил от дебат с Ваня Григорова. Защо се е скрил? Значи се страхува. От какво се страхува?", попита Борисов пред кандидатите за кметове на ГЕРБ в Плевенско, които отиват на втори тур тази неделя.

"Сглобката последните две седмици тотално се счупи. Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново-Русе и Монтана-Видин, няма как да се приеме бюджет. Всички кметове, зад които стоя, са обещали тази инфраструктура да я има. Празни обещания не даваме", повтори той тезата, която по-рано защити и край Ловеч.

"Така самозабравила се сглобка... не можем да гарантираме, че ще се случи", каза още той и отново критикува решението на правителството за закупуване на бойните машини "Страйкър", без да се гласува в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Песимист
    Баце,защо ли си мисля,че шефът ти е на друго мнение,което скоро навярно ще изрази...
  • 5
    2
    До 1
    Еееех,тази твоя любов към високите скорости....
  • -6
    1
    WANKAYA
    BOYKO PRAVI NOVI IZBORU I GI POCHVAI PPDB S 200
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари