Бойко Борисов: Десислава Атанасова напусна партия ГЕРБ

0
Още в деня на изслушването Атанасова си подаде оставката, обясни лидерът на ГЕРБ
Още в деня на изслушването Атанасова си подаде оставката, обясни лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Още в деня на изслушването Атанасова си подаде оставката, обясни лидерът на ГЕРБ

Десислава Атанасова вече не е член на партия ГЕРБ, заяви пред журналисти в парламента председателят на политическата формация и на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

"Още в деня на изслушването Десислава Атанасова си подаде оставката от партията и партията я прие", уточни той, цитиран от NOVA. И подчерта, че Атанасова вече не е член на ГЕРБ. Отношенията с нея ще са както с другите, добави той в отговор на въпрос.

По-рано в петък Десислава Атанасова и Борислав Белазелков официално станаха конституционни съдии. Двамата положиха клетва в отсъствието на президента Румен Радев. Държавният глава реши да не присъства на церемонията. Преди дни той сезира Конституционния съд за избора им.

Сигурно е бил зает нещо, не знам. Най-прозрачната процедура – и изслушване и на двамата съдии, след това дебат в парламент цял ден. Докато когато назначава конституционен съдия от неговата квота, то се случва без изслушване, без нищо. Поздравявам Атанасова и Белазелков за избора и се надявам, че ще изпълняват стриктно законите на тази страна”, каза още Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    daskal
    Както е тръгнало, тя ще започне да говори срещу ГЕРБ! На гърба на тази партия тя влезе във властта и излапа сума ти облаги. Лице ѝ беше. Милионерка стана. Чудя се на хората, които са гласували за нея и останалите. Честно, не ги разбирам.
  • 14
    2
    Русе
    Сглобката се подиграва с българският народ, но явно още можем да търпим ... други народи за по-малко "измитат" политиците!!!
  • 17
    1
    !@#$
    Този ни се подиграва! Нагло и безпардонно. Този просто се гаври с българите. Легендарна дуловска шафрантия стана конституционен съдия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари