Бойко Борисов: Бащата на Шотев беше шеф на Комсомола в МВР

0
Има реставрация на децата на членове на комунистическата партия, каза лидерът на ГЕРБ
Има реставрация на децата на членове на комунистическата партия, каза лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Има реставрация на децата на членове на комунистическата партия, каза лидерът на ГЕРБ

"Вчера разбрах за назначението на Ивайло Шотев за заместник-министър на икономиката. Баща му ми е приятел, но беше шеф на ДКМС в МВР, когато аз работих в пожарната. Баща му беше шеф на Комсомола в МВР - най-висшите етажи на Държавна сигурност. Прави впечатление, че има реставрация на децата на членове на комунистическата партия". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, предава NOVA.

Борисов отрече, че концесията „Росенец” е подписана по време на неговия кабинет, когато той бе премиер. „Грешите. Проверете си. Винаги съм твърдял, че ролята на президента в България като институция е обединяваща. Той вече трудно прикрива разочарованието си, че има редовно правителство след 2,6 г. когато управляваше през служебни кабинети. Ние знаем, че правителството не е идеално, знаем какви щети нанася това управление върху всяка една от партиите. Затова дори коалиционно споразумение не можем да подпишем. Безспорен факт е, че обществото се успокоява, във външнополитически план работим много добре. Вече ще имаме редовен бюджет”, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той изреди близките приоритети пред кабинета. „Конституционната реформа, която възнамеряваме да е факт до Нова година, да са избрани членовете на ВСС в различните колегии, да има избор на нов главен прокурор. Ще понесем щети, но от изследванията виждаме, че хората са търпеливи”, обясни Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Янко от Перник
    Баце билета на БКП издаде ли го, или още се водиш член, по документи де!
  • 17
    2
    RRR
    Тоя ли не знае кога е дадена концесията?... До вчера играеше карти с бившия шеф на Нефтохима. Как се прави на мома неощипана...
  • 12
    1
    daskal
    Да оставим какво казва Бойко... Интересното е какво правят десните. Толкова ли не могат да си намерят хора, чиято рода да не е активно свързана с БКП и Държавна сигурност? Не разбират ли какъв е ефектът от такива компромати, които сами си спретват? Или това е целта им?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари