Бой за доктора!

2
За докторите няма хелзинкски комитет, няма истанбулска конвенция. Така, че ловният сезон за отстрел е отворен целогодишно. И бой!
За докторите няма хелзинкски комитет, няма истанбулска конвенция. Така, че ловният сезон за отстрел е отворен целогодишно. И бой!

Пак медици ядат бой.

Е чудо голямо. Всеки яде нещо. Някои еврофондове, друг рушвети, трети силиконови цици. Кой каквото си е заслужил.

А докторите са заслужили бой!

Вижте какво. Тези с по-нежна психика нека престанат да четат. За останалите трябва да кажа: Докторът не е човек. Затова където го хванете и бой.

За докторите няма хелзинкски комитет, няма истанбулска конвенция. Така, че ловният сезон за отстрел е отворен целогодишно. И бой!

Докторът се е клел. Давал е Хипократова клетва. Всички знаем какво пише в нея. Нали така? Затова докторите заслужават бой по клетвени причини. Където видите доктор и бой!

Не знам защо е така. Заради някакъв техен си докторски морал ли? Пък и не е нужно. Щом ги кефи да ядат бойбой!

Трябва да знаете, че докторът е длъжен. Не! Той не е длъжен. Той ВИ е длъжен! Трябва да е 24 часа на разположение. Да е в добро настроение. Да пристига на секундата. Да се вслушва във вашите диагнози. Да прави кълбо напред, а също и кълбо назад. И ако не иска – бой! Защото куче и доктор с бой се възпитават. Тук се извинявам на любителите на кучета.

А! И още нещо. Има защитници на кучета, а няма защитници на доктори? Защо е така? Замислете се, де?

Да се върнем на темата. Докторът е длъжен. Ако трябва ще пада и за двайсет лицеви опори. Нали клетва е давал.

Иначе шамари!

Когато отивате на доктор не забравяйте да му шибнете два шамара за тонус. Така хем ще му се отспи, хем на вас може да ви стане по-хубаво. Дори може да ви помине там, каквото ви е боляло.

Да не забравяме! Докторите са изроди!  Карат те да се събличаш, да дишаш. Въобще, нарушават ти правата. За това бой за да се научат.

Искат кръв. Да не са вампири? Бамааму и извратеняците. Като искат кръв да си дават те, бе! Ние да не сме им длъжни? Шамари!

Да не говорим за ваксините. Те разболяват децата. Всяко дете, което е ваксинирано се е разболявало от нещо. Е по-добро доказателство от това няма. Шамари!

В аптеките се подава всичко. А докторите са като някакви ненужни посредници. Затова – шамари!

Виж, таксиметров шофьор да биеш не си е работа. Ще те хванат и ще ти заврат някоя манивела в задника. А после ще трябва да се ходи по доктори. А пък е някак неудобно да раздаваш шамари с манивела в задника. Така, че по-далече от шофьорите. А за докторите – шамари!

Само не мога да разбера защо докторите бягат от тая държава. Нали сте се клели, бе?

И затова, където ги хванете - шамари!

Само да спомена, че и аз съм доктор. Но съм осъзнат доктор. Знаещ какво заслужава. Затова сега ще ходя да помоля някой на улицата да ми шибне един шамар за да не забравям къде ми е мястото. Пък съм се и клел! Нали така?

Автор: Емил Йотовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари