Бой в студиото на национална телевизия в Украйна заради Русия и НАТО

3
Наложи се останалите гости в студиото да разтървават съперниците
Наложи се останалите гости в студиото да разтървават съперниците Видео: НН - Новото нормално

Наложи се останалите гости в студиото да разтървават съперниците

Настроенията про и анти евентуалното присъединяване към НАТО ескалираха до физическа саморазправа в Украйна. Часове след като ситуацията в Донбас доби полувоенно изражение, в студиото на националната телевизия "Украйна 24" се стигна до бой.

Главни действащи лица станаха главният редактор на Цензор.НЕТ Юрий Бурусов и депутатът от Опозиционна платформа "За живот" Нестор Шуфрич. Двамата спореха разпалено по време на цялото предаване.

Журналистът защитаваше прозападната теза за влизане на Украйна в НАТО, докато опонентът му застъпваше проруската - за отказ от курса за присъединяване, съобщава "Труд".

В един момент Шуфрич дори напусна студиото, но след това се върна.

В края на предаването Бутусов приближи депутата и го удари по главата. Шуфрич не му остана длъжен. Двамата влязоха в юмручен сблъсък, като крошетата бързо се прехвърлиха в борцова схватка на земята.

Наложи се останалите гости в студиото да разтървават съперниците, чието поведение илюстрира в голяма степен драматичната ситуация в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Znachi
    Сбили са се бългатин и поляк, значи...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари