Богомил Бонев: Забавлявам се на селските вечеринки, които Борисов устройва на ПП-ДБ

3
Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми, смята бившият вътрешен министър
Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми, смята бившият вътрешен министър Снимка: БГНЕС

Борисов се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми, смята бившият вътрешен министър

Забавлявам се на селските вечеринки, които Борисов устройва на ПП/ДБ.

Тъкмо отрекат за връзки с Алексей Петров, и той ги опровергае. Защото всеки знае, че той никога не лъже.

За връзките наистина не лъже. Но се възползва като мародер от убийството на Алексей, за да си плете селските схеми.

Петров го бил убедил да си преглътне егото и да се срещне с Кирил Петров, въпреки ареста. И това се разпространява от малоумниците от коалицията ГЕРБ/СДС. То СДС отдавна няма, но това е друга тема.

Не, Борисов, никакво его не си преглътнал. Ще се спукаш от яд, че не можеш да мръднеш и си длъжен да си предадеш партията, спечелила изборите.

Но не заради Алексей Петров, който не може вече да те опровергае. А заради Галя от Посолството. И заради Магнитски. Това ти е вилката на дебелия врат.

И сега си в позицията на лъва, опънат от магарето.

То ти вика да мръднеш малко, да покажеш любов, а ти си викаш: "аз само ако мога малко да си мръдна главата...".

Богомил Бонев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Мери
    И тоя е изпушил яко, ненормалник още ли е жив, отърване от такива само с червената точка, както и за останалите бивши и настоящи властимащи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари