Богомил Бонев: Накараха Живко Коцев да оттегли оставката си и да започне да лъже

0
Бившият вътрешен министър коментира трусовете по върховете на МВР
Бившият вътрешен министър коментира трусовете по върховете на МВР

Бившият вътрешен министър коментира трусовете по върховете на МВР

Главният секретар на МВР Живко Коцев подаде оставката си, веднага след което обяви, че я оттегля. Това се случи в рамките на два дни и предизвика коментари какво точно се случва по върховете на МВР.

Ето какво пише по този повод бившият вътрешен министър Богомил Бонев:

"Денков и Кирил Петков накараха Живко Коцев да оттегли оставката си и да започне да лъже, че я е подал под натиск. Всъщност, натиск има от тяхна страна.

Бъдете сигурни, че обещанието за политически чадър, което са му дали, е склоняване на свидетел към лъжесвидетелстване. Така те искат той да се откаже от вече дадените показания за собствените им престъпления. Престъпление срещу правосъдието.

В момента и тримата са за ареста", смята Бонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    13
    Убиец на руска паплач
    Като падне Путин и в България станат реформите , всичката тая русоидна пасмина ще бъде изрината в мръсния канал!
  • 0
    12
    Слави Ангелов
    Криминалните репортери винаги знаят много повече отколкото казват. И ако кажат малка част от това, което знаят, носят отговорност. Затова стоя зад всяка своя дума, която казах снощи в “Панорама”. Не работя за никоя партия. Не работя за прокуратурата. Не работя за полицията. Не работя за съда. Понякога не работя и за вестника, в който работя. Работя за хората. И понякога плащам цената за това.
  • 0
    11
    тц,тц,
    Софийски градски съд при определяне на мярката за неотклонение на шефката на митниците Петя Банкова е критикувал прокуратурата, като е посочил, че има данни за съпричастност към престъпната дейност и на свидетел Номер 3, като следва да се обсъди привличането му като обвиняем. Въпросният свидетел е именно главният секретар на МВР Живко Коцев
  • 0
    10
    браво на пп-дбейците!
    Същи комунисти! Тяхната партия никога не греши! Абе, сега на изборите кики с дългия нос какво ще ви лъже пак?!? Ще вкарва ли пак боко и шиши в панделата, пак ли няма да се сглобява с тях?!? Ей, големи сте патенца, как само ви храни с гореща каша!
  • 0
    9
    До 7
    Ама нямаш снимков материал с доказателства за престъпления. Това, че са се събирали нищо не означава. Много си тъп и прост за да ти повярва някой на манипулациите, курво русоидна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари