Богомил Бонев: Когато истината излезе, много хора у нас ще се срамуват

62
Съжалявам невежеството ви. Съжалявам ви.
Съжалявам невежеството ви. Съжалявам ви.

Когато истината, затрупана от световните лъжи на Зеленски и покровителите му, излезе, много хора у нас ще се срамуват.

Ще кажат, че не са знаели за зверствата на нацистите в Донбас.

Същото са казвали много хора, които буквално са били очевидци на зверствата на фашистите в Германия.

Всички тези журналисти, актьори, музиканти, политолози, които получават сега широка трибуна в СМИ, ще се престорят, че не са знаели. А може и да се пребоядисат на активни борци срещу лъжата. Както го направиха, когато Борисов падна от власт. Вече не можеш да се доредиш да кажеш нещо против него. От досегашните му апологети.

Съжалявам невежеството ви.

Съжалявам ви.

Богомил Бонев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Марго
    Към разпенения "ти се срамувай" : 1. Обръщението към непознати е на "Вие"! 2. Не виждам аргументи, а заклинания и пропагандни клишета! 3. Срамуват се хора, които имат съвест! 4. Глупостта не е порок, а недостатък, който е за предпочитане да не демонстрирате! Но изборът си е Ваш, естествено.
  • -1
    16
    Янева
    Как не ви е срам ,нещастници : 1. Вие дори историята не я знаете. 2. Научете се да пишете на български. 3.Защо не приемате истината, независимо от кого е казана?
  • 7
    15
    Янева
    Колко сте прав г-н Бонев!! Но, за съжаление и нашите "управници" са толкова информирани!Да не кажа тъпи или може би така им нареждат!?
  • 16
    14
    Георги
    Съмнявам се фашисти, сатанисти, юдомасонски подлоги да се срамуват от нещо, защото те са оперирани от чувства. Дявол чувства има ли?
  • 16
    13
    Аз
    Абсолютно е прав! Дано само паметта ви да не е къса, за се сетите за този коментар! А, за очевидните неща има предистория, която също е очевидна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари